Brownies van pure chocolade

Brownies van pure chocolade

De ultieme brownies van pure chocolade. Geef ze een persoonlijk tintje door je favoriete extra’s toe te voegen.

Ingrediënten

Voor 8 personen

200 g pure chocolade

150 g boter

3 eieren

125 g bloem

1 tl. bakpoeder

100 g moscovadesuiker

1 tl. gemalen kaneel

100 g gehakte pecannoten

Stappen

1. Smelt de chocolade en de boter. Roer er de eieren door.

2. Meng bloem, bakpoeder, suiker, kaneel en de gehakte pecannoten en meng samen met het chocolademengsel tot een beslag.

3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet het beslag gelijkmatig over het papier.

4. Zet de brownies op niveau 2, kies het 'Lage Vochtigheid'- programma en bak op 190°C gedurende 25 minuten. Ze zijn klaar als je erin kan prikken en er geen deeg op het mes of satéprikker achterblijft.

5. Laat afkoelen.

6. Snij in vierkantjes en serveer met frambozen en room ernaast.