Cake met chocolade
Cake met chocolade
Ingrediënten
Voor 6 tot 8 personen
- 120 g fondant chocolade
- 60 g boter
- 120 g suiker
- 3 eieren
- 40 g gezeefde bloem
- 2 eetlepels cacaopoeder
Bereidingswijze
• Laat de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de boter in stukjes toe. Meteen kokend water? Probeer de kokendwaterkraan van AEG.
• Klop de eieren en de suiker tot je een luchtig deeg krijgt. Voeg hier de chocolade en vervolgens de bloem aan toe.
• Beboter 4 wegwerp vormpjes in aluminium. Strooi cacaopoeder in de vormpjes en verwijder het teveel. Vul de vormpjes tot ¾ van de hoogte.
• Verwarm de oven voor op 200°C (koken met medium vocht) en bak gedurende 8 à 10 minuten.
• Laat een minuutje rusten en keer de vormpjes op de borden om.