Cake met chocolade

Cake met chocolade

 Cake met chocolade

Ingrediënten

Voor 6 tot 8 personen

- 120 g fondant chocolade

- 60 g boter

- 120 g suiker

- 3 eieren

- 40 g gezeefde bloem

- 2 eetlepels cacaopoeder

Bereidingswijze

•  Laat de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de boter in stukjes toe. Meteen kokend water? Probeer de kokendwaterkraan van AEG. 

•  Klop de eieren en de suiker tot je een luchtig deeg krijgt. Voeg hier de chocolade en vervolgens de bloem aan toe.

•  Beboter 4 wegwerp vormpjes in aluminium. Strooi cacaopoeder in de vormpjes en verwijder het teveel. Vul de vormpjes tot ¾ van de hoogte.

•  Verwarm de oven voor op 200°C (koken met medium vocht) en bak gedurende 8 à 10 minuten.

•  Laat een minuutje rusten en keer de vormpjes op de borden om.