AEG 8000 stofzuiger met zak

AEG 8000 stofzuiger met zak

De beste schoonmaakprestaties* in zijn categorie**.

*Gebaseerd op externe tests volgens IEC 62885-4 en 62885-2, 2021, met een gemiddeld resultaat voor de reiniging van vloeren berekend volgens 5.2, 5.3 (beide richtingen), 5.4 en 5.5 (beide richtingen).
**Vergeleken met de drie bestverkochte producten in zeventien Europese landen in de prijsklasse boven € 300 (GfK 2022).

AEG 8000 stofzuiger met zak

 • - 12 m actieradius
 • - Geluidsniveau 69 dB(A)
 • - Zuigmond voor harde vloeren en tapijt met LED-verlichting
 • - Automodus
 • - Extra volwaardige roterende turbozuigmond
 • - HEPA-filtratie tot 99,999%*
 • *zie productpagina voor meer informatie hierover

Gerecycled

Deze stofzuiger draagt bij aan een duurzamere wereld omdat de stofzuiger en de zuigmond zijn gemaakt van tot 48% gerecycled kunststof.* Daarnaast zit de stofzuiger in een verpakking die gemaakt is van 100% gerecycled papier.

Deze 8000 stofzuiger valt in het assortiment EcoLine producten van AEG. Ontdek meer over AEG EcoLine.

*Extra accessoires zijn hier niet inbegrepen.

Afstandsbediening

De zuigbuis van de 8000 stofzuiger met zak is uitgerust met een ergonomische greep voor comfortabele grip tijdens het stofzuigen. Op deze handgreep is een afstandsbediening geïntegreerd waarbij je niet meer hoeft te bukken om de instellingen van de stofzuiger te wijzigen, dit kan gemakkelijk "op afstand". De stofzuiger kan aan/uit en de zuigkracht kan hier aangepast worden.

Doeltreffend schoon

De 8000 stofzuiger met zak levert de beste schoonmaakprestaties* van alle stofzuigers in zijn categorie**. In combinatie met de geoptimaliseerde luchtstroom verwijdert de nieuwe AllFloor Auto LED zuigmond doeltreffend fijn stof en vuildeeltjes van tapijten en harde vloeren. Zo is een vlekkeloos schoon huis gegarandeerd.

*Gebaseerd op externe tests volgens IEC 62885-4 en 62885-2, 2021, met een gemiddeld resultaat voor de reiniging van vloeren berekend volgens 5.2, 5.3 (beide richtingen), 5.4 en 5.5 (beide richtingen).
**Vergeleken met de drie bestverkochte producten in zeventien Europese landen in de prijsklasse boven € 300 (GfK 2022).

Nieuwe zuigmond

De nieuwe AllFloor Auto LED-zuigmond met innovatieve veerbelaste rubberen driehoeken en zachte achterborstel neemt zowel vooruit als achteruit doeltreffend stof op. De zuigmond reinigt grondig op alle ondergronden van tapijten tot harde vloeren, en neemt wel 100%** van het stof uit spleten op. Ledverlichting op de zuigmond zorgt ervoor dat je steeds ziet wat je doet.

Bekijk de productpagina van de AEG AB81A2DG voor meer informatie

*Op basis van interne tests volgens norm IEC62885-2:2021

Hygiënischer, schoner huis

Het HEPA-filtratie filtert tot wel 99,999%* van de deeltjes van amper 0,3 micron – ter grootte van fijn stof, stofmijt en allergenen – en zorgt zo voor schonere uitgestoten lucht. Deze stofzuiger heeft een extra grote stofzakinhoud van 5 liter - s-bag Ultra Long Performance.

*Gebaseerd op interne test volgens norm IEC62885-2:2021, 5.14 met gebruik van standaard zand/stofdeeltjes.

Auto-modus

De intuïtieve Auto-modus helpt bij het maximaliseren van de efficiëntie tijdens het schoonmaken en bespaart tot 40% energie*. Selecteer de modus met de afstandsbediening op de handgreep en hij past automatisch de zuigkracht aan wanneer je van harde vloeren naar tapijt gaat en andersom.

*Op basis van interne tests conform de norm IEC 62885-2, waarbij het energieverbruik in maximale modus vergeleken wordt met dat in auto-modus voor het reinigen van tapijt.  

Meegeleverde accessoires

3-in-1 MultiTool op het apparaat

Geweldig op alle oppervlakken. Een uitgekiende combinatiemondstuk waarmee je tal van oppervlakken reinigt, van boekenrekken tot sofa’s.

 • Accessoire 1 – Kleine borstel, perfect voor harde oppervlakken, zoals boekenrekken of tafels.
 • Accessoire 2 – Kleine kierenmondstuk voor nauwe ruimten zoals achter radiatoren.
 • Accessoire 3 – Kleine meubelmondstuk, perfect voor het reinigen van textielmeubilair zoals sofa’s.

Volwaardige roterende turbozuigmond voor dierenhaar

Krachtige, diepgaande reiniging van matten en vast tapijt.

 • Krachtige borstels met turbineaandrijving gaan tot diep in tapijten en nemen vezels en dierenhaar op.
 • Geschikt voor matten en tapijten.

S-BAG® stofzuigerzak

De stofzuiger is standaard uitgerust met de S-BAG® ultra long performance stofzuigerzak. Een grote 5 liter capaciteit die 80% langer mee gaat dan traditionele papieren stofzuigerzakken. Deze is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal waardoor er een optimale luchtstroom en een extreem hoge zuigkracht gedurende de gehele levensduur behouden blijft.

Ontdek het volledige assortiment S-Bag® stofzuigerzakken van AEG.