Ontdek

AEG WX7 | Crystal Clean

Spray

Ervaar een nieuwe manier van het schoonmaken van ramen met de WX7 ruitenreinigers. Gebruik de meegeleverde spuitfles om een kleine laag aan te brengen op de ramen. Breng een dikkere laag aan bij extra vuile ramen.

Vegen

Veeg de ramen schoon met een microvezel doek die geplaatst zit op de spuitfles. Een microvezel is een krachtige schoonmaak doek waar in de vezels het vuil blijft zitten. Gebruik nooit papier of een … die het vuil niet opnemen maar verspreiden met de kans op het ontstaan van krassen op je ramen.

Reinigen

De ultieme reiniging die niets achter laat. Niet vies, geen strepen en geen lekkage - de revolutionaire WX7 laat je ramen vlekkeloos en streepvrij dankzij het professionele natuurlijke rubberen wissers en krachtige zuigkracht.

 • Eindeloos reinigen

  Schoon, streepvrije ramen zonder inspanning. Geniet van het buitengewone resultaat in een fractie van een seconde.

 • Gedreven door geluid

  Slechts 60dB, de meest stille en innovatieve ruitenreiniger voor harde ondergronden.

 • Eindeloos gebruik

  Krijg meer gedaan. De sterke lithium batterijen geven je tot 90 minuten schoonmaaktijd.

Kleine zuigmond

Een extra kleine hygiënische wisser speciaal gemaakt voor harde oppervlaktes.

Naast glas reinigt u alle harde oppervlakken naast glas

De WX7 is gemaakt om op zowel ramen als harde oppervlakken en horizontaal en verticaal schoon te maken. Met de extra kleine zuigmond krijg je hoge oppervlaktes, tafel en keukens hygiënisch schoon. Gebruik hem ook in de badkamer voor je tegels en douchewanden. Streepvrij was nog nooit zo gemakkelijk.

Maak schoon als een pro

Met het druppelvrije systeem van de WX7 ruitenreiniger maak je elk raam professioneel schoon met elke beweging. Het is tijd voor een nieuwe manier van reinigen.

 • Handige water tank

  Met de 110 ml watertank hoeft u deze niet continue te legen. De watertank is ook geschikt voor de vaatwasser.

 • Druppelvrij resultaat

  De WX7 is ervoor gemaakt om lekken en druppels tegen te gaan. Geniet van een druppelvrij resultaat zelfs wanneer je de ruitenreiniger ondersteboven gebruikt.

 • Ergonomisch design

  Het compacte en lichtgewichte design maakt het mogelijk om alle plekken te bereiken zelfs moeilijk  bereikbare plaatsen.

Bekroond design

De AEG ruitenreiniger heeft een Red Dot award gewonnen. Toegekend aan producten die een uitstekend productontwerp hebben. De ruitenreiniger van AEG is een perfecte mix tussen vorm en functie.

Klaar voor iedere strijd

Geen uitdaging is te groot voor de WX7 door de brede range aan accessoires. Veel mooie ruimtes gebruiken glas als bouwmateriaal. Met de ruitenreiniger en de beschikbare accessoires, laat je ze er op hun best uitzien met minimale inspanning.

WX7 Accessoires

 • Verlengstukken

  Bereik hoge plekken met deze verlengstukken, één voor de ruitenreiniger en één voor de spuitfles. Bereik tot wel 4 m.

 • Gereedschapsriem

  Met de gereedschapsriem draag je de ruitenreiniger en de spuitfles elegant op de heupen. Het is ook mogelijk om de riem te gebruiken voor schroevendraaiers, kleding e.d.

 • Alle accessoires

  Ontdek de mogelijkheden met de brede range aan accessoires voor de WX7.

Het streepvrije geheim

De ultieme reiniging laat niets achter. Niet vies, geen strepen en geen lekkage met de revolutionaire nieuwe AEG WX7 | Crystal Clean ruitenreiniger.

Geniet van het uitzicht

Een uitzicht kan adembenemend zijn. Het kan u inspireren en kalmeren. Aanschouw de transformatie van uw ramen in levende schilderijen die continue veranderen. In feite kiezen sommigen hun huis voor het uitzicht. We vroegen designers om hun uitzichten te delen en te leren wat dit voor hen en hun werk betekent.