Italiaanse gnocchi in 30 minuten

Stoomoven recept binnen 30 minuten

Ingrediënten

500 gram bavette

10 gram boter

1 takje tijm

½ teen knoflook

peper en zout 

Bereiding

1 Was de aubergine en snijd in stukjes.

2 Doe de gnocchi samen met de aubergine in een ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie en een flinke snuf peper en zout, en stoom zo’n 20 minuten op 99 graden, medium stoom.

Verhit ondertussen een scheutje olie in de pan en bak hierin de pancetta knapperig.

4 Rasp ondertussen ook de Parmezaanse kaas.

Haal de ovenschaal uit de stoomoven en roer er vervolgens de passata, Italiaanse kruiden en de zongedroogde tomaatjes doorheen. Zet nog voor 5 minuten in de stoomoven.

Serveertip:
Haal uit de stoomoven, schep op twee borden en serveer met de pancetta en wat geraspte Parmezaanse kaas on top!