Gourmet 7-collectie

Gourmet 7-collectie

Oefening baart kunst

Mix uw beste ingrediënten nauwkeurig voor optimale smaak en textuur. Perfecte mixen met één druk op de knop. Met de Gourmet 7-blender en compacte blender van AEG krijgt u het beste uit elk ingrediënt en blijven ze goed van kwaliteit en levendig van kleur.

Schuin mixen voor betere smaken

De Gourmet 7-blender heeft bewezen de volste kleuren en smaken* te geven bij de laagste temperatuuropbouw om het beste uit al uw mixen te halen. Dit alles dankzij de unieke PowerTilt®-technologie. Door op een hoek van 10 graden te mixen krijgt u met de Gourmet 7-blender de kunst van het mixen onder de knie.

Behandel uw ingrediënten behoedzaam om de kleur, textuur en smaak optimaal te houden.

gourmetblender op aanrecht

TB7 modellen

 • - PowerTilt Technologie®
 • - 3 Recept Programma's
 • - Uniek Pulse Control
 • - PowerTilt Technologie®
 • - 3 Recept Programma's
 • - Uniek Pulse Control
 • - Intelligent Speed Control

Ingrediënten zijn verfijnd

Het is van belang op de juiste snelheid te mixen. De ingrediënten die u in uw mixen gebruikt, bestaan uit de kleinste componenten. Als u op te hoge snelheid mixt, beschadigt u de componenten en zullen de volle smaken en kleuren vervagen.

De Gourmet 7-blender met PowerTilt®-technologie behoudt de kwaliteit van uw voedsel en beschermt uw ingrediënten tegen vervaging van kleur en aroma, zodat de smaak optimaal blijft.

PowerTilt®-technologie voor een bewezen betere smaak

De door AEG ontwerpen en gepatenteerde PowerTilt®-technologie wordt momenteel over de hele wereld gebruikt door chefs van de vermaarde culinaire school Le Cordon Bleu. Deze technologie is nu ook toegepast op onze Gourmet 7-blender.

"De PowerTilt®-technologie waarborgt een lagere temperatuuropbouw voor een perfecte textuur."
- Le Cordon Bleu

De schuine randen zorgen voor instabiele circulatie van ingrediënten, waardoor ze effectiever worden gemixt. Hierdoor mixt u op de juiste snelheid en temperatuur.

Intelligente snelheidsregeling

Deze blender is ontworpen om iedere keer hoogwaardige resultaten te geven. Of u nu mixt voor uzelf of voor het hele gezin, de intelligente snelheidsregeling behoudt de blender op een constante snelheid - en het resultaat behoudt de optimale consistentie. Krijg altijd het gewenste resultaat terwijl de kwaliteit van uw voedsel bewaard blijft.

drie glazen smoothie

Unieke pulsregeling - precies de juiste textuur

In tegenstelling tot andere blenders laat de Gourmet 7-blender u op verschillende snelheden pulseren. De pulsbeweging trekt de ingrediënten richting de messen om luchtzakken te verminderen en te voorkomen dat de ingrediënten naar boven drijven.

Hierdoor wordt uw gladde of oneffen resultaat gelijkmatiger om al uw recepten van de juiste textuur te voorzien.

Aangepaste receptprogramma's

Iedere mix heeft een optimale serie snelheden en pulseerbewegingen om een perfect resultaat te krijgen. Voor smoothies, gehakt ijs, dranken en soepen, u heeft overal een programma voor.
Of het programma nu is ontworpen om ingrediënten richting de messen te pulseren voor smoothies met geweldige textuur, voor langzame vrijgave van warmte voor soepen om alle smaken te behouden, of voor het maken van perfect ijs voor uw dranken, ieder programma geeft u geweldige resultaten.**

glazen met ijs, smoothie, dranken en soep
blenderaccessoires op aanrecht

De totale mixervaring met de juiste accessoires

Er zijn verschillende accessoires om ultieme resultaten met uw mixen te krijgen. Allemaal om uw dagelijkse of feestelijke recepten op de veelzijdigste wijzen te bereiden.***

 • sapfilter
  1
  Sapfilter

  Maak uw eigen sappen door fruit toe te voegen aan het sapfilter dat zich in de kan bevindt, dat door de kracht naar de messen wordt getrokken en tot slot door het filternet worden gezeefd.

 • fles voor onderweg
  2
  Fles voor onderweg

  Schenk uw verse mix in de fles voor onderweg en neem deze met u mee voor waar u ook gaat.

 • multihakmolen
  3
  Multihakmolen

  Met gehakte amandelen en wat olie in de minihakmolen krijgt u amandelboter! U kunt met deze hakmolen zelfs uien snipperen of vlees malen.

*Laboratoriumtestresultaten van het Electrolux Global Technology Centre voor vergelijking van specifieke recepten met hogesnelheidblenders.

**Drankenprogramma wordt uitsluitend geboden bij ons topmodel nachtblauw titanium

***Verschillende modellen worden geleverd met verschillende accessoires

Heerlijk mengsel voor elke recept

Van salsa´s tot smoothies; krijg de ideale textuur uit uw ingrediënten door een keuze te maken uit een scala aan aangepaste receptenprogramma´s. Zo wordt gezond en dagelijks voedsel waar u zo van houdt altijd buitengewoon.

Blender op aanrecht met bosbes

Unieke pulsregeling - precies de juiste textuur

De Gourmet 7 compacte blender laat u in tegenstelling tot andere blenders pulsmixen op verschillende snelheden, waardoor u maximale controle krijgt over uw mix om precies de textuur te krijgen die u zoekt. Maximale controle, optimale smaak.

salsa en hummus

Het belang van het receptenprogramma

Aangepaste programma´s geven superieure resultaten in vergelijking met werking op enkelvoudige snelheid. Recepten worden ontworpen met verschillende snelheden, pauzes en pulsfasen om de eindtextuur en smaakervaring te verbeteren.

glas met ijs en smoothie

CB7 modellen

 • - Speciale programma's voor recepten
 • - Pulseren op verschillende snelheden
 • - Speciale programma's voor recepten
 • - Pulseren op verschillende snelheden
 • - Extra accessoires
accessoires en bosbessen op aanrecht

De totale mixervaring met de juiste accessoires

Er zijn verschillende accessoires om ultieme resultaten met uw mixen te krijgen. Allemaal om uw dagelijkse of feestelijke recepten op de veelzijdigste wijzen te bereiden.
* Verschillende modellen worden geleverd met verschillende accessoires.

 • kom van multihakmolen
  Kom van multihakmolen

  Maak uw eigen sappen door fruit toe te voegen aan het sapfilter dat zich in de kan bevindt, dat door de kracht naar de messen wordt getrokken en tot slot door het filternet worden gezeefd.

 • fles voor onderweg
  Fles voor onderweg

  Schenk uw verse mix in de fles voor onderweg en neem deze met u mee voor waar u ook gaat.

 • koelstaaf
  Koelstaaf

  Koelstaaf voor onderweg. Houd uw drank onderweg koel.