Ontdek

Gourmet range

Kookgerei uit het Mastery-assortiment op een inductiekookplaat

Deskundig ontworpen

Van braadpannen tot conische sauspannen, allemaal volledig stapelbaar, zijn er nu de premium potten en pannen om het beste te halen uit elk recept. Maak een zijdezachte bechamelsaus met de puntzeef. Schroei Sint-Jacobsvruchten tot in de perfectie met weinig tot geen olie in onze beste antiaanbak braadpan. Met de beste kookset kunt u de beste resultaten verwachten. 

Een selectie inductiepannen met eten op een AEG-inductiekookplaat
De Gourmet-range

De Gourmet-range is geschikt voor elke kookplaat en perfect voor inductiekoken.

De AEG Gourmet-kookpan

Potten en pannen perfect voor inductie

De Gourmet-range garandeert snelle en gelijkmatige warmte en duurzaamheid. Het drielaags aluminium is een uitstekende warmtegeleider en levert een gelijkmatige warmte in de pan. De pan wordt veertien maal sneller verwarmd dan roestvrij staal. En het roestvrijstaal zorgt ervoor dat uw pannen lang meegaan. Bovendien zijn ze oven- en vaatwasser bestendig.

 • De koekenpan met anti-aanbaklaag uit de Gourmet-reeks waarin eieren worden gebakken
  Gourmet-koekenpan met anti-aanbaklaag

  Verkrijg overheerlijke resultaten met weinig of geen olie. Deze gecertificeerde pannen met anti-aanbaklaag bieden een snelle, gelijkmatige warmte voor consistent en efficiënt koken.

 • De koekenpan met anti-aanbaklaag uit de Gourmet-reeks waarin vis wordt gebakken
  Gourmet-koekenpan

  Perfect bakken, deze pan verspreidt warmte gelijkmatig en vermindert vocht om voedsel sappig van binnen en krokant van buiten te maken.

 • De Gourmet-steelpan met sudderend fruit
  Gourmet-steelpan

  Voor precisie en veelzijdigheid in één pan, met de rechte kanten kunt u zich een weg fruiten, husselen, stoven en karameliseren naar smakelijke resultaten.

 • De Gourmet-puntzeef en tomaten
  Gourmet- puntzeef

  Vakkundig bereide sauzen, soepen, puree en pudding met behulp van deze extra fijne puntzeef voor zijdezacht resultaat.

 • De Gourmet-Conische Sauspan
  Gourmet-Conische Sauspan

  Voor heerlijke, knapperige groenten en kleine en krokante porties vlees, de roerbakpan is vakkundig ontworpen voor wokken.

 • De Gourmet-lage braadpan met risotto
  Gourmet-lage braadpan

  Van grote porties risotto tot individuele porties, de lage braadpan van 4,5 liter maakt het eenvoudig om grote of kleine gerechten te maken. 

 • De Gourmet-kookpan waarin broccoli wordt gekookt
  Kookpan

  Met een inhoud van 9 liter kunt u al uw groenten koken in één pan en gezonde soepen en stoofschotels maken voor familie en vrienden.

 • Het Gourmet-pastavergiet
  Pastavergiet

  Heerlijke al dente pasta is een zekerheid met deze vergiet. Bescherm en kook uw spaghetti, linguine en fettucine en til het vergiet gewoon op om de pasta af te gieten.