Ontdek

De Mastery Collection

Kookgerei uit het Mastery-assortiment op een inductiekookplaat

Deskundig ontworpen

Van braadpannen tot conische sauspannen, allemaal volledig stapelbaar, zijn er nu de premium potten en pannen om het beste te halen uit elk recept. Maak een zijdezachte bechamelsaus met de puntzeef. Schroei Sint-Jacobsvruchten tot in de perfectie met weinig tot geen olie in onze beste antiaanbak braadpan. Met de beste kookset kunt u de beste resultaten verwachten. 

Vlees dat wordt gebakken in een pan uit de Mastery-collectie, met daarnaast asperges

Potten en pannen perfect voor inductie

De Gourmet reeks garandeert snelle, gelijkmatige warmte en duurzaamheid. Het drielaags aluminium is een uitstekende warmtegeleider en zorgt voor een gelijkmatige warmte in de pan. Het kookgerei warmt 14 keer sneller op dan een inoxen kookset (zonder aluminium). Daarnaast zorgt het corrosiebestendige inox ervoor dat uw potten en pannen lang meegaan. Bovendien zijn ze oven- en vaatwasserbestendig.

Kip knettert in een pan op een AEG-inductiekookplaat
Een kookpan uit de Gourmet Collection
De Gourmet Collection

De Gourmet range is geschikt voor elke kookplaat en perfect voor inductiekoken.

Vakkundig keukengerei voor elke gelegenheid

Steak en sint-jakobsschelpen worden bereid op de Plancha Grill van de Mastery-collectie

Grill het hele jaar door

Onze Plancha Grill uit de Gourmet Collection transformeert uw kookplaat in een barbecue. Door de vorm van de grill wordt de warmte snel en volledig verdeeld, zodat de ingrediënten evenredig gaar worden, voor feilloze resultaten. Als u er dus zin in hebt, kunt u genieten van de sublieme smaak van knapperig dichtgeschroeide sint-jakobsschelpen of vakkundig gegrilde steaks.

Vis en groenten knetteren gezamenlijk op de Teppan yaki-grillplaat

Thuis authentiek Aziatisch eten

Creëer authentieke Aziatische recepten met onze Teppan yaki-grillplaat. Het vijflaagse design is vervaardigd uit materialen die de warmte snel en gelijkmatig over het volledige oppervlak van de grill verdelen. Elk ingrediënt wordt tot de perfectie bereid, waar op de plaat ze ook worden geplaatst. Ideaal dus voor Aziatisch koken.

Kip en groenten die in de braadpan worden bereid

Eén pan, vele smaken

Creëer al uw favorieten, van stoofschotels en gebraden vlees tot groenten- en kipgerechten, in onze braadpan. Dankzij het veelzijdige ontwerp kunt u de ingrediënten eerst op de kookplaat dichtschroeien en de pan dan in de oven zetten. Dit waarborgt dat alle rijke smaken in de pan behouden blijven, ter verbetering van uw maaltijd. Het is de ideale keuze voor sappige, malse resultaten, keer op keer.

Het assortiment kookgerei in de Gourmet Collection

 • Een lage stoofschotel met garnalenrisotto
  Lage braadpan

  Van grote porties risotto tot individuele porties, de lage braadpan van 4,5 liter maakt het eenvoudig om grote of kleine gerechten te maken.

  Koop uw lage braadpan

 • Zalm wordt dichtgeschroeid in een koekenpan uit de Gourmet Range
  Braadpan

  Perfect bakken! Deze pan verspreidt warmte gelijkmatig en vermindert vocht om voedsel sappig van binnen en krokant van buiten te maken.

  Koop onze koekenpan

 • Gesneden tomaten worden warm gemaakt in een steelpan uit de Gourmet Collection
  Steelpan

  Met de rechte kanten, voor precisie en veelzijdigheid in één pan, kunt u zich een weg fruiten, husselen, stoven en karameliseren naar smakelijke resultaten.

  Koop onze steelpan

 • Puntzeef uit de Mastery-collectie en tomaten met stengel
  Puntzeef

  Vakkundig bereide sauzen, soepen, puree en pudding met behulp van de extra fijne puntzeef voor zijdezacht resultaat.


 • Vlees en groenten worden kort gebakken in een conische sauspan
  Conische sauspan

  Voor heerlijke, knapperige groenten en kleine en krokante porties vlees is de conische sauspan vakkundig ontworpen voor wokken.

  Koop onze conische sauspan

 • Eieren die worden gebakken in een koekenpan met anti-aanbaklaag uit de Mastery-collectie
  Koekenpannenset met anti-aanbaklaag

  Verkrijg overheerlijke resultaten met weinig of geen olie. Deze gecertificeerde pannen met anti-aanbaklaag bieden een snelle, gelijkmatige warmte voor consistent en efficiënt koken.

  Koop onze koekenpannenset met anti-aanbaklaag

De pannen en grill uit de Mastery-collectie passen perfect op de inductiekookplaat

Geschikt voor alle kookplaten

Onze Mastery-collectie vormt de ideale aanvulling op uw inductiekookplaat. Elk product is speciaal ontworpen om snel op warmte te reageren en de warmte zo efficiënt als mogelijk is te verspreiden. Het volledige assortiment voldoet aan al uw wensen en kan ook nog eens op andere kookplaten worden gebruikt. Voor perfecte, professioneel resultaten, hoe u ook wilt koken.