Ontdek2 in 1 functionaliteit: Uitneembare kruimeldief of handstofzuiger

QX9 Handstofzuiger

De QX9 steelfstofzuiger van AEG is van zichzelf al een enorm handige, lichtgewicht stofzuiger. Dit model beschikt echter ook over een krachtige, uitneembare handstofzuiger. Wat deze handstofzuiger extra bijzonder maakt is zijn geluid. De uitneembare handstofzuiger van de QX9 is 3 dB(A) stiller ten opzichte van traditionele handstofzuigerontwerpen. Dit is te danken aan zijn gelijkmatige luchtstroom en gedempte uitlaat. 

QX8 & CX7 Kruimelzuiger

Ook de QX8 en CX7 steelfstofzuigers beschikken over 2 in 1 functionaliteit. Bij deze modellen wordt echter gesproken over een uitneembare kruimeldief, en niet over een uitneembare handstofzuiger. 

De CX7-2-45AN, CX7-2-S360, QX8-1-45CR en de AEG QX8-1-45MB worden geleverd met een mini turboborstel. Dit opzetstuk verandert de uitneembare kruimelzuiger in het perfecte gereedschap om dierenharen op te zuigen. Dit opzetstuk is ook los verkrijgbaar in onze webshop. 

 

Uitneembare handstofzuiger

Met de 2-in-1 functie van de AEG 8000 steelstofzuigers kun je naast eenvoudig ieder vloertype ook hoger gelegen oppervlakken stofzuigen. Zet de steelstofzuiger in het laadstation, klik op de knop en je hebt de handstofzuiger klaar voor gebruik. Op deze handstofzuiger kunnen ook accessoires gekoppeld worden wat maakt dat het product heel veelzijdig is in gebruik.