Ontdek2 in 1 functionaliteit: Uitneembare kruimeldief of handstofzuiger

QX9 Handstofzuiger

De QX9 steelfstofzuiger van AEG is van zichzelf al een enorm handige, lichtgewicht stofzuiger. Dit model beschikt echter ook over een krachtige, uitneembare handstofzuiger. Wat deze handstofzuiger extra bijzonder maakt is zijn geluid. De uitneembare handstofzuiger van de QX9 is 3 dB(A) stiller ten opzichte van traditionele handstofzuigerontwerpen. Dit is te danken aan zijn gelijkmatige luchtstroom en gedempte uitlaat. 

FX9 Handstofzuiger

In tegenstelling tot de QX9 bevat onze FX9 Steelfstofzuiger geen uitneembare handstofzuiger. De FX9 is zelf een handstofzuiger! Deze stofzuiger is dankzij zijn ergonomische ontwerp en schuivende hoofdeenheid gemakkelijk om te toveren van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Met de telescopische slang van de FX9 Ultimate is het geen enkel probleem om ook het vuil op de meest moelijk te bereiken plekken op te zuigen. 

QX8 & CX7 Kruimelzuiger

Ook de QX8 en CX7 steelfstofzuigers beschikken over 2 in 1 functionaliteit. Bij deze modellen wordt echter gesproken over een uitneembare kruimeldief, en niet over een uitneembare handstofzuiger. 

De CX7-2-45AN, CX7-2-S360, QX8-1-45CR en de AEG QX8-1-45MB worden geleverd met een mini turboborstel. Dit opzetstuk verandert de uitneembare kruimelzuiger in het perfecte gereedschap om dierenharen op te zuigen. Dit opzetstuk is ook los verkrijgbaar in onze webshop.