Ontdek

Stofzuigers

Minder frustratie, meer tevredenheid

Volgens ons consumentenonderzoek raakt 80% van de mensen gefrustreerd door hun stofzuiger. We hebben het ontwerp en de functies van onze AEG-stofzuigers verbeterd om deze frustraties te verminderen. AEG-stofzuigers bieden betere zuiging, hebben een langer snoer en geven minder slechte geuren af dan normale stofzuigers. Om een soepele, plezierige ervaring te verzekeren.

Graaf dieper

Veel stofzuigers maken een indrukwekkend geluid, maar maken uw huis slechts oppervlakkig schoon. Samengedrukt vuil dat zich diep in de poriën van stof heeft opgehoopt, wordt er niet mee opgezogen. AEG-stofzuigers hebben een hoog presterende zuigkracht en filtersystemen die zelfs microscopisch huisstof verwijderen. Zodat uw huis super schoon is, ook diep in de poriën, vezels en spleten.

Wees de baas over uw omgeving

Een klimaat waar iedereen van kan genieten

Schoonmaken kan een lastige taak zijn voor huisdiereigenaren. De AEG-stofzuigers voor allergie en dierenverzorging helpen u bij het schoonmaken van de meest vuile gebieden en bij het verwijderen van nare geuren, koppig huisdierenhaar en kattenbakvulling uit alle oppervlakken in uw huis. Met als resultaat een frisse omgeving, waarvan u en uw huisdier kunnen genieten.

Een AEG-stofzuiger, waarbij te zien is dat er schone, gefilterde lucht uit het filter komt

Grondig schoonmaken. Diep inademen.

Maak uw huis allergeenvrij met AEG-stofzuigers. Onze allergieverzorgingsmodellen zijn voorzien van een luchtdichte constructie en hoog presterende mondstukken en borstels om allergenen uit alle oppervlakken te verwijderen. De geavanceerde filtersystemen zorgen dat de uitgaande luchtstroom ook wordt schoon gefilterd.

De VX9 UltraOne ÖKO-stofzuiger rechtopstaand

Krachtig, maar toch zachtaardig

Zorg voor uw huis mag natuurlijk niet ten koste gaan van zorg voor het milieu. AEG ÖKO-stofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid. Ze gebruiken dan ook zo weinig energie als mogelijk is, met behoud van maximale zuigkracht. U kunt ze combineren met stofzuigerzakken die zijn vervaardigd uit duurzaam en biologisch afbreekbaar maïzena voor een nog mindere belasting van de natuur.

Zo stil als een muis

De VX8-stofzuiger werkt geruisloos, terwijl een baby op een kleed ligt te slapen
Minder lawaai, beter schoon

Het Silent Pro-mondstuk maakt dichter bij de vloer schoon en maakt hiermee minder lawaai, terwijl de vloer zeer goed schoon wordt

Een VX8 Silent Zen-stofzuigermondstuk

Geniet van geruisloos schoon

Geniet van de meest geruisloze, diepe schoonmaak van de VX8 UltraSilencer-stofzuiger. De isolatielagen in het Silence Pro System™ zorgen dat de motor snort in plaats van brult, voor een grondige schoonmaak met slechts 58 dB. Zo maakt u op hoog niveau schoon met geluidsniveaus waar een baby doorheen kan slapen.

Prestaties op ieder oppervlak

Hoe groot uw huis ook is, onze stofzuigers met zak helpen u het schoon, opgeruimd en gezond te houden. Van tapijt tot laminaat, van bank tot voetenbankje. Een krachtige zuiging maakt alle soorten vloeren en meubilair stofvrij. Aangezien de zakken dicht zijn, komen er geen stofdeeltjes in de lucht vrij wanneer u de zak leegt. Zo voorkomen zij symptomen van allergieën of astma. Dit maakt stofzuigers met zak tot een fantastische keuze voor prestaties en hygiëne.

Bespaar geld, optimaliseer het schoonmaken

Bespaar uzelf tijd, geld en moeite. Koop nooit meer stofzuigerzakken. Bij stofzuigers zonder zak ziet u meteen wanneer de stofzuiger moet worden geleegd. Dit zorgt voor de beste stofopname op al uw oppervlakken, omdat een overvolle stofzak één van de belangrijkste oorzaken is van het verlies van zuigkracht. Dit maakt stofzuigers zonder zak tot een fantastische keuze voor prestaties en besparingen.

De AEG CX8-stofzuiger

Met zijn lange gebruikstijd zorgt de CX8 UltraPower voor resultaten die geen andere snoerloze stofzuiger kan evenaren.

Geen snoer, geen grenzen

Ga verder en stofzuig met volledige bewegingsvrijheid. Onze snoerloze stofzuigers zijn mobiel, licht in gewicht en eenvoudig op te bergen. En de bekroonde CX8 UltraPower maakt uw hele huis schoon met één enkele oplaadbeurt van zijn krachtige lithiumbatterij. Dit maakt snoerloze stofzuigers tot een voortreffelijke keuze voor beweeglijkheid en prestaties.

Klein maar machtig

Maak met de oplaadbare, snoerloze HX6 Rapido snel werk van een kleine morserij, stof of kruimels. Innovatieve ontwerpfuncties maken uw leven gemakkelijker, zoals de zachte voorwielen die krasvrij over elk willekeurig oppervlak glijden. Hoge prestaties en weinig geluid, het is de ideale stofzuiger om even snel het huis of de auto te zuigen. Hij is oplaadbaar en staat altijd klaar voor actie, keer op keer.

Glanzend glijden

Met de CX7 Ergorapido 2-in-1 snoerloze stofzuiger kunt u moeiteloos kamer na kamer stofzuigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het dichtstbijzijnde stopcontact. De 180-graden draaiing van het mondstuk zorgt ervoor dat deze prachtig glijdt, zodat uw vloeren glanzend blijven. De lithium TurboPower-batterij, die eenvoudig is te verwisselen en snel weer is opgeladen, gaat tot 35 minuten mee. Met het eenvoudig los te maken handhulpstuk kunt u ook uw keukentafel, meubels of de binnenkant van uw auto moeiteloos schoonmaken.