Innovatie

Innovatie

De producten van AEG zitten boordenvol innovatieve technologie. Deze innovatieve ideeën maken jouw leven gemakkelijker en onze producten efficiënter. 

Cookview

De CookView ovens van AEG beschikken over een interne camera en internetverbinding. Hierdoor kan je via de AEG app, dus op afstand, het gerecht in de oven in de gaten houden. Op basis van deze beelden kan je tevens de kooktijd en de temperatuur van de oven aanpassen, waar je ook bent!

ComboHob

Deze kookplaten van AEG kun je overal in je keuken plaatsen, zonder rekening te hoeven houden met de afvoer van vieze geurtjes door middel an een afzuigkap. De ComboHob beschikt namelijk over een geïntegreerde afzuigkap, die zich aanpast aan het gebruikte vermogen van de kookplaat. 

Dit afzuigrooster is zeer gemakkelijk te verwijderen uit de kookplaat, wat zorgt voor gemakkelijk onderhoud en daardoor een blijvend prestatievermogen. 

Comfortlift vaatwasser

De AEG ComfortLift vaatwassers tillen je vaat naar een hoger nivea, letterlijk en figuurlijk. Dankzij de gemakkelijke lift komt de onderste lade van de vaatwasser automatisch omhoog, waardoor je nooit meer diep hoeft te bukken tijdens het in of uitruimen van de vaatwasser. 

Sensecook kerntemperatuur sensor

De SenseCook ovens van AEG bevatten een kerntempetuursensor. Dankzij deze sensor kan je gemakkelijk zien wat de kerntempetatuur van je gerecht, wat het makkelijker maakt om de maaltijd te serveren zoals je het van te voren bedacht had. De oven geeft automatisch een signaal af wanneer de gewenste kerntemperatuur berijkt is. Hierdoor hoef je niet steeds te controleren of het gerecht al klaar is. 

Koel/vriescombinaties met Twintech-technologie

Voor het bereiden van een heerlijk gerecht gebruik je natuurlijk ingrediënten die zo vers mogelijk zijn. De AEG koel/vries-combinaties met TwinTech technologie zorgen ervoor dat al je producten op een ideale temperatuur bewaard worden, of ze nu ingevroren zijn of in de groentela liggen. Hierdoor blijven je producten langer vers en behouden zij hun originele smaak en knapperigheid. 

Autodose

Met de AutoDose wasmachines gebruik je alijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Deze intelligente technoligie doseert automatisch en zorgt er voor dat je minder verspilt en op de best mogelijke manier voor je kleding zorgt.  De wasmachine weegt de was in de trommel en op basis hiervan wordt de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Dit maakt de was doen nog makkelijker. 

Wasdrogers met 3DScan-technologie

Het wassen en drogen van bepaalde kledingstukken, zoals bijvoorbeeld donsjassen, kan stressvol zijn. Je wilt niet dat je kleding blijvend aangetast wordt. Met de wasdrogers van AEG met unieke 3DScan-technologie kan je echter met een gerust hart al je kledingstukken drogen. Deze technologie zorgt ervoor dat het droogprogramma zich aanpast aan de kledingstukken in de wasmachine en deze op de juist manier volledig droog maakt. 

Wasmachines met Softwater-technologie

De SoftWater technologie van AEG filter het water voor de wasbeurt, en verwijdert hierbij onzuiverheden. Op deze manier was je altijd met zacht water, of je nu wast op 30 of op 60 graden. Hierdoor behoudt je kleding langer zijn originele kleur en zachtheid. Wassen op een lagere temperatuur is ook nog eens beter voor het millieu. Je vindt de SoftWater technologie in de 9000-serie wasmachines van AEG. 

Ultrasonic vlekkenpen

Hardnekkige vlekken kunnen er voor zorgen dat je kledingstukken in je kast laat hangen. Met de Ultrasonic Vlekkenpen van AEG is dit verleden tijd. Door de vlekken voor het wassen te behandelen met ultrasone golven komt je kleding vlekvrij uit de wasmachine. Doordat je de vlekken niet met de hand uit de kleding hoeft te schrobben wordt schade aan het kledingstuk beperkt.

BrushRollClean

Met de QX9 steelstofzuiger van AEG zorg je gemakkelijk voor een schone zuigmond of borstel. Met een simpele druk op de knop verwijder je haren en andere draden of materialen die aan de borstel in de zuigmond vast kunnen komen te zitten. 

FX9

De AEG FX9 is innovatief in zijn geheel. Al vanaf de ontwerpfase was het oogpunt om een steelstofzuiger te ontwerpen die aangepast is aan de moderne manier van leven, een steelfstofzuiger die schoonmaken naar een nieuw niveau tilt. De FX9 kan alles wat een conventionele stofzuiger ook kan, met de draagbaarheid en flexibiliteit van een klassieke handstofzuiger. Wil je schoonmaken op een slecht belichte plek? Geen probleem. De FX9 beschikt over een heldere lichtbalk die elk stukje vuil zichtbaar maakt. 

De stilste stofzuiger van Nederland

De VX8.2 stofzuiger van AEG is de stilste stofzuiger van Nederland. De VX8.2 zuigt met een gekuidsniveau van slechts 57db en heeft een stroomverbruik van 600 watt. Daarnaast is de VX8.2 gemaakt van tot wle 75% gerecyled kunststof.