Librije's Atelier
Librije's Atelier

AEG Cooking Club
Librije's Atelier. 

De Librije in Zwolle behoeft natuurlijk geen introductie. Het driesterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer staat al jarenlang aan de Nederlandse top. In Librije's Atelier geven de chefs van De Librije kookworkshops met topapparatuur van AEG.

 

Kookworkshop - helaas tijdelijk niet beschikbaar


Met deze workshop maak je echt kennis met koken op hoog niveau. De workshops zijn bijzonder geschikt voor de hobbykok die graag een stapje verder gaat. De chefs van de Librije helpen je bij het bereiden van een voor- en hoofdgerecht, dat je daarna met de andere deelnemers gezellig op kunt eten.

Tijdens de creatie van deze bijzondere gerechten wordt er uiteraard gebruik gemaakt van de AEG combi-stoomovens, hierbij zullen echter niet alle verschillende functies uitgebreid aan bod komen.

Maximaal 16 personen

Duur: 4 uur (11:30 - 15:30 uur, twee donderdagen per maand)

Kosten: € 49,- per persoon*

*De kookworkshop is gratis bij aanschaf van een SteamBoost of SteamPro combi-stoomoven van AEG in de zes maanden voor of na het bijwonen. Om het bedrag terug te vragen kun je dit formulier invullen. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

Adres

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle

Tel: 038 853 0002