AEG Cooking Club Librije's Atelier

AEG Cooking Club
Librije's Atelier. 

De Librije in Zwolle behoeft natuurlijk geen introductie. Het driesterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer staat al jarenlang aan de Nederlandse top. In Librije's Atelier geven de chefs van De Librije kookworkshops met topapparatuur van AEG.

 

Kookworkshop

Met deze workshop maakt u echt kennis met koken op hoog niveau. Deze workshops is bijzonder geschikt voor de hobbykok die graag een stapje verder gaat. De chefs van De Librije helpen u bij het bereiden van een voor- en hoofdgerecht, dat u daarna met de andere deelnemers gezellig op kunt eten.

Tijdens de creatie van deze bijzondere gerechten wordt er uiteraard gebruik gemaakt van de AEG combi-stoomovens, hierbij zullen echter niet alle verschillende functies uitgebreid aan bod komen.

Wilt u meer weten over deze verschillende functies en het beste uit uw combi-stoomoven halen, dan adviseren wij de kookworkshop in Alphen aan den Rijn te volgen.

Maximaal 24 personen

Duur: 4 uur (11:30 - 15:30 uur, twee woensdagen per maand)

Kosten: € 49,- per persoon*

*De kookworkshop is gratis bij aanschaf van een AEG ProCombi, ProCombi Plus, SteamBoost of SteamPro combi-stoomoven in de zes maanden voor of na het bijwonen. Om het bedrag terug te vragen kunt u dit formulier invullen. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

Adres

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle

Tel: 038 853 0002