De nieuwe luchtreinigers van AEG

De nieuwe luchtreinigers van AEG

KRACHTIGE LUCHTZUIVERING

Met de nieuwe luchtreinigers van AEG, AX7-AX5-AX3 series, is de line up compleet. Naast de premium lijn van AX9 luchtreinigers heeft AEG nu ook andere series toegevoegd. Hieronder lees je meer over deze nieuwe series luchtreinigers.

AX7 Series

Krachtige zuivering. Ontworpen om zich aan te passen.

AEG AX7 Series

Met de briljant stille AX7 luchtreinigers haal je een stille kracht in huis. Deze met smartphone connected luchtreiniger meet diverse waarden van luchtkwaliteit in huis en past zich aan voor een schone leefomgeving. Deze AX7 series bestaat uit 2 modellen namelijk de AX71-304DG en de AX71-304GY, identieke producten alleen de kleur is anders.

AEG Wellbeing App

On-demand inzicht in je luchtkwaliteit met de AEG wellbeing app. Ongeacht of je thuis of onderweg bent, kun je de luchtkwaliteit thuis monitoren en optimaliseren met de speciale AEG Wellbeing app. Bekijk de geschiedenis van je luchtkwaliteit, gebruik de ionisator en zie het filtergebruiksniveau zodat je deze op het juiste moment kan vervangen.

Let op! Alleen met de app kun je de ionisator aan- of uitzetten.

5-staps filtratiesysteem

Het filtratiesysteem van de AX7 gebeurd in 5 stappen zoals in de tekening te zien is. Hieronder de 5 stappen in de filtratie waarbij uit de luchtreiniger uiteindelijk schonere en zuivere lucht de ruimte in geblazen zal worden:

1) Voorfilter
2) Antibacteriële laag
3) True EPA12 filter
4) Active koolstof
5) Ionisatie

Meting luchtkwaliteit

De AX7 is uitgerust met een display voorzien van een kleurenpalet die aangeeft wat de kwaliteit in huis is op dat moment. Zo is er direct zichtbaar hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit, zodat je weet wanneer de luchtreiniger bijvoorbeeld harder de lucht aan zal zuigen wanneer de lucht vervuilder is. Er zijn 6 kleuren zichtbaar, elke kleur geeft het aantal microgram verontreiniging dat in 1 m3 lucht aanwezig is aan.

Ophangen, waar dan ook

De AX7 kan overal aan de muur opgehangen worden en met het platte design steekt deze niet ver naar voren. Zo kun je op de vloer ruimte besparen en staat deze nooit in de weg. De ophangbeugel is meegeleverd met de AX7, maar je kan altijd een extra ophangbeugel (AEG AWH1) aanschaffen om deze te bevestigen aan de muur in een andere ruimte onze webshop.

Op de afbeelding zijn beide modellen getoond, zodat je kan zien hoe het eruit komt te zien tegen de muur.

Lichtgewicht design

Met het lichtgewichte design van de AX7, 5 kg, verplaats je deze gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere met het handige lederen handvat aan de bovenzijde. Heb je deze even niet meer in de huiskamer nodig, dan kun je deze naar de slaapkamer verplaatsen en hier neerzetten.

Gepersonaliseerd

Voor de AX7 en AX5 series zijn er diverse accessoires beschikbaar om deze perfect bij je interieur aan te laten sluiten. Zo zijn er diverse fronten beschikbaar en kun je de poten ook aanpassen.

AX5 Series

Krachtige zuivering. Ontworpen om zich aan te passen.

AEG AX5 Series

Met de briljant stille AX5 luchtreiniger haal je een stille kracht in huis. Deze met smartphone connected luchtreiniger meet diverse waarden van luchtkwaliteit in huis en past zich aan voor een schone leefomgeving. Deze AX5 luchtreiniger bestaat uit 1 model namelijk de AX51-304WT. De AX5 lijkt in veel opzichten op de AX5 maar heeft een aantal zaken waar deze verschillend is en hieronder kun je dit lezen.

AEG Wellbeing App

On-demand inzicht in je luchtkwaliteit met de AEG wellbeing app. Ongeacht of je thuis of onderweg bent, kun je de luchtkwaliteit thuis monitoren en optimaliseren met de speciale AEG Wellbeing app. Bekijk de geschiedenis van je luchtkwaliteit, zie het filtergebruiksniveau zodat je deze op het juiste moment kan vervangen.

Let op! Er zit géén ionisator-functie op de AX5 luchtreiniger.

4-staps filtratiesysteem

Het filtratiesysteem van de AX5 gebeurd in 4 stappen zoals in de tekening te zien is. Hieronder de 4 stappen in de filtratie waarbij uit de luchtreiniger uiteindelijk schonere en zuivere lucht de ruimte in geblazen zal worden:

1) Voorfilter
2) Antibacteriële laag
3) True EPA12 filter
4) Active koolstof

Meting luchtkwaliteit

De AX5 is uitgerust met een display voorzien van een kleurenpalet die aangeeft wat de kwaliteit in huis is op dat moment. Zo is er direct zichtbaar hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit, zodat je weet wanneer de luchtreiniger bijvoorbeeld harder de lucht aan zal zuigen wanneer de lucht vervuilder is. Er zijn 6 kleuren zichtbaar, elke kleur geeft het aantal microgram verontreinigingen dat in 1 m3 lucht aanwezig is aan.

Ophangen, waar dan ook

De AX5 kan overal aan de muur opgehangen worden en met het platte design steekt deze niet ver naar voren. Zo kun je op de vloer ruimte besparen en staat deze nooit in de weg. De ophangbeugel (AEG AWH1) kan additioneel aangeschaft worden via onze webshop.

LICHTGEWICHT DESIGN

Met het lichtgewichte design van de AX5, 6,5 kg, verplaats je deze gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere met het geïntegreerde handvat aan de achterzijde van de luchtreiniger. Eventueel is optioneel een lederen handvat beschikbaar die aan de bovenzijde bevestigd kan worden. Heb je deze even niet meer in de huiskamer nodig, dan kun je deze naar de slaapkamer verplaatsen en hier neerzetten.

Gepersonaliseerd

Voor de AX7 en AX5 series zijn er diverse accessoires beschikbaar om deze perfect bij je interieur aan te laten sluiten. Zo zijn er diverse fronten beschikbaar en kun je de poten ook aanpassen.

AX3 Series

Reactieve luchtreiniger.

AEG AX3 Series

Stille compacte luchtreiniger met een krachtige luchtcirculatie. De AX3 luchtreiniger is uitgerust met een lasersensor die de luchtkwaliteit meet en op basis waarvan de AX3 de ventilatiesnelheid automatisch aan de veranderde luchtkwaliteit aanpast, voor een doeltreffende filtratie en gezonde lucht in huis. Er is 1 model beschikbaar namelijk de AX31-201GY. Deze luchtreiniger is t.o.v. de AX7 en AX5 series niet connected, te besturen met de smartphone.

Intuïtief design

Aan de bovenzijde van de AX3 luchtreiniger is een intuïtief hoogglans display waarop diverse instellingen ingesteld kunnen worden, dit omdat het apparaat niet te verbinden is met je smartphone. Hier kan de 3 snelheden van de ventilator, auto-modus, sleep-modus en hier zal een melding komen wanneer de filter vervangen moet worden.

4-STAPS FILTRATIESYSTEEM

Het filtratiesysteem van de AX3 luchtreiniger gebeurd in 4 stappen zoals in de tekening te zien is. Hieronder de 4 stappen in de filtratie waarbij uit de luchtreiniger uiteindelijk schonere en zuivere lucht de ruimte in geblazen zal worden:

1) Voorfilter
2) Antibacteriële laag
3) True EPA12 filter
4) Active koolstof

Stil en compact design

Deze stille en zeer compacte luchtreiniger is ideaal om op verschillende plekken in huis neer te zetten. Deze luchtreiniger heeft een minimaal geluidsniveau van 26 dB(A) en maximaal 49 dB(A). Met de afmetingen (lxbxh) 24cm x 24cm x 38cm mag je deze luchtreiniger zeker compact noemen!

Verschillen in de AEG luchtreinigers

4,6

4,6(144  Reviews )

 • - 442 - 620 m3/u*
 • - 92 - 129 m2*
 • - Min 17 dB(A)
 • - Max 46 dB(A)
 • - Handgrepen
 • - Fijne deeltjes PM1, 2.5, 10, VOC, Temperatuur, Vochtigheid, licht
 • * 404 en 604 modellen specificaties
 • - 290 m3/u
 • - 60 m2
 • - Min 24 dB(A)
 • - Max 50 dB(A)
 • - Handgrepen
 • - Fijne deeltjes PM1, 2.5, 10, VOC, Temperatuur, Vochtigheid, licht
 • - 290 m3/u
 • - 60 m2
 • - Min 24 dB(A)
 • - Max 50 dB(A)
 • - Handgrepen optioneel
 • - Fijne deeltjes PM1, 2.5, 10, licht
4,1

4,1(34  Reviews )

 • - 180 m3/u
 • - 40 m2
 • - Min 26 dB(A)
 • - Max 49 dB(A)
 • - Fijne deeltjes PM1, 2.5, 10, VOC

De complete familie luchtreinigers

Naast bovengenoemde AEG AX71, AX51 en AX31 luchtreinigers, is er ook de AX91 series luchtreinigers die de familie luchtreinigers compleet maakt. Deze grote luchtreinigers zijn geschikt voor nog grotere ruimtes en hebben een mooi en krachtig design.